Forum11.NET - Yeni Nesil Forum Sitesi

Tam Görünüm: Sanal Oyunla Gerçek Karmaşa
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bugün nette dolaşırken bana göre ilginç gelen ve insanların bilgisayar başında oyunlar ile boş zamanlar geçirmesi tezimi tekrardan doğru çıkardı.Kısaca oyun oynayan kişi sanal ile gerçek yaşımını karıştırınca ilginç bir olay karşımıza çıkıyor

Japon bir öğretmen, internet oyununda evlendiği sanal kocası kendisinden boşanınca intikam almaya karar verdi. Eski sanal kocasının gerçek kimliğini öğrenip bilgisayarına sızan kadın, adamın oyundaki karakterini öldürdü. Tutuklanan kadının 5 yıl hapsi isteniyor.

İntikam almak için

JAPONYA’da çok popüler olan interaktif bir oyundaki sanal cinayet, geçen mayıs ayı ortasında yaşandı. 43 yaşındaki bir kadın, Maple Story oyununda tanışıp yine oyun içinde evlendiği erkekten intikam almak amacıyla kimlik hırsızlığı yaptı. 33 yaşındaki adamın şifresini çalan kadın, onun karakteriyle oyuna girip intihar etti. Onlarca saat oyun sayesinde geliştirdiği karakteri kaybeden adam, kadını polise şikayet etti
yuh artık yaa
Big Grin
ne insanlar var
gerçii bu ülkemizde de yaşanıyor
şu muhabbeti hemen herkz duymuştur

"Olum Metin , bizin clan daki elf i kesmişler , akşam çocukları dövmeye gidiyoruz"
MMORPG oyunların hepsinde bu mutlaka olur

Lütfen bunlar sadece sanal

aynısı benim de başıma geldi
adamın biri klansavaşlarında beni haraca bağlayacaktı
yoksa beni yok edeceğini söyledi
ben de
sanal alem sen benim askerlerimi yok etsende ben yarına akdar tekrar çıkarırım onları da yok etsen
en fazla oyunu bırakırım
ne olacak ki
sanal sonuçta
millet kafayı yemiş..
teşekkürler...11!!
Referans Adresler