27-08-2008, 05:54 PM
![[Resim: aragones015_2708.jpg]](http://www.fenerbahce.com/images/haber/2005/aragones015_2708.jpg)
Bugünkü rakibimiz olan Partizan’a saygı duyduklarını söyleyen teknik direktöümüz Luis Aragones, Şampiyonlar Ligi’ne kalacaklarını kaydederek "Bunun için kafa yoruyorum" dedi.
Luis Aragones, lig ile Avrupa’nın farklı kulvarlar olduğunu söyledi. Partizan sınavı öncesi maçla ilgili Samandıra’da basın toplantısı düzenleyen Aragones, Gaziantepspor yenilgisinin, takımı ne kadar etkilediği yönündeki bir soruya, "Futbolda tabii ki her zaman, her sonuç var. Şampiyonlar Ligi çok farklı bir kulvar ve disiplin. Havası ve konsantrasyonu farklıdır. Etkilemedi diyemeyiz, ama Şampiyonlar Ligi farklı bir ortam. İki lig arasında çok da fazla bağlantı kurmamalıyız" dedi.
Partizan’a çok büyük saygı duyduğunu ifade eden İspanyol hoca, şu andan itibaren tek ilgilendiği konunun Fenerbahçe’nin sahada sergileyeceği başarılı futbol olduğunu dile getirerek, "Benim tüm derdim, yarın (bugün) sahaya çıktığımızda Fenerbahçe’nin maçı nasıl ileride tutabileceği ve maçı alabilmesi için neler yapması gerektiğidir. Bunların üzerine kafa yoruyorum" diye konuştu. Lugano, "Hatalarımızı sıfıra indirmeliyiz" derken, Emre Belözoğlu ise, gruplara kalma başarısı gösterecek bir güçte olduklarını söyledi.