Forum11.NET - Yeni Nesil Forum Sitesi

Tam Görünüm: AŞK VE SEVGİNİN ÜZERİNE
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sözler anlamsız kalıyor sana olan sevgimin yanında… Ah bir anlatabilsem sana olan bu sevgimi… Hiçbir dilde yoktur tarifi… BİR İNSAN BUKADAR MI SEVİLİR?
DİNLE SEVGİLİ!....
. Bir annenin bebeğini sevdiği gibi seviyorum seni saf, çıkarsız, taparcasına. Her an sadece mutluluğunu düşünerek ‘AMAN’ ona bir zarar gelmesin diye çaba göstererek.
Bir çocuğun annesini sevdiği gibi seviyorum seni. Yine çıkarsız, yine taparcasına sıcacık. Hani anne çocuğuna kızar ama çocuk yine anne diye ağlar ve yine o kucakta susar ya işte böyle eşi benzeri olmayan bir sevgiyle seviyorum seni…
Yıldızların gökyüzünü süslediği bir geceydi seni sevdiğim gece. Gözlerimi sıkıca kapatmıştım, açtığımda sen vardın, kapatırken de sen olacaksın. Ölümüne seviyorum seni…
Kimsenin duymadığı ve kimsenin yaşamadığı bir sevgiyle seviyorum seni. Kimsenin yaşayamayacağı sadece imrenerek bakacağı bir sevgi bizimkisi. Herkesin KEŞKE diyeceği bizim bir ömür boyu İYİKİ diyeceğimiz bir sevgi…
Bütün hayallerimin, umutlarımın birleştiği noktasın, sen benim son durağımsın. Nefes almak yaşamak, yaşamak ise sen demek. İşte benim her şeyim bu.. Yaşamak seninle var oldu ve seninle devam edecek. Sana olan bu sevgim mezarda bile bitmeyecek…
Bana yaşattığın bu mutluluğu daha önce yaşadım mı? Hayır, aşkım yaşamamışım. Ben senden önce hiç mutlu olmamışım ki… Mutluluk gözlerinde, ben ise seninle var olmuşum.
Kim demiş yıldızlar çok uzak onlara dokunulmaz diye? Sen benim yıldızımsın ve hep yakınımdasın. Sen benim ruhumdasın her an her saniye yanımdasın.
Gece olup başımı yastığa koyduğumda bile düşündüğüm ve hayallere daldığım her gecenin sabahına seninle uyanıyorum. Aynı yastıkta uyanmasak ta beni duyduğunu biliyorum ve ilk sana günaydın diyorum. GÜLÜMSÜYORUM!
Bir araya gelince sıkıca sarılıyorum sana, ne kadar sarılsam da doyamıyorum. Ne o sıcak bakan gözlerine nede beni saran kucağına. Seni özlemek için ayrı kalmaya gerek yok. Yanındayken başlıyorum seni özlemeye.
Mucizelere inanır mısınız? Ben inanıyorum. Çünkü O benim mucizem, benim her şeyim, kıymetlim… Bakmaya doyamadığım ve her baktığımda daha da aşık olduğum biricik sevgilim.

BANA SENİNLE BİR ÖMÜR VERİR MİSİN?
tşkler dostum... saol
Tşk.ler Saol :iyi
paylaşım için saol... Smile
Referans Adresler