Forum11.NET - Yeni Nesil Forum Sitesi

Tam Görünüm: Terim: "Fenerbahçe avantajlı"
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, yarın oynanacak Chelsea-Fenerbahçe maçı ile ilgili, takımımızın avantajlı olduğunu belirterek, "Umut ediyorum Türk futbolu adına en güzel neticeyi alır" dedi.

27 Nisan Çocuk Karnavalı'nın tanıtım toplantısına katılan Fatih Terim, habercilerin sorularını yanıtladı.

Terim, Chelsea-Fenerbahçe maçıyla ilgili soruya, "Ben Sevilla maçı öncesi de aynı şeyi söylemiştim. Avantajlı giden bir takım avantajını kullanmalıdır, şu anda da Fenerbahçe avantajlıdır. Umut ediyorum Türk futbolu adına en güzel neticeyi alır" dedi.

Terim ayrıca, "Kendi maçlarımda bile skor tahmini yapmam" diyerek bir tahminde bulunmadı.

Önümüzdeki sene rövanşta Chelsea'nin başında Fenerbahçe'ye karşı sizi görebilcek miyiz" sorusuna ise Terim, "Chelsea ile Fenerbahçe her zaman düşer mi?" diyerek esprili bir yanıt verdi.

Terim daha sonra, "Ben milli takımımın başındayım 2008'de. Sadece ona konsantre olmuş gidiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.
tşkler dostum
paylaşım için saol :iyi
Referans Adresler